Fullt upp och bloggen kommer lite undan

Hjälp vad länge sedan jag skrev sist, jag måste skämmas, för skriver ju endast för mig själv så att jag ska kunna gå tillbaka och minnas senare i livet!
Men just nu är det så mycket och bloggen prioriteras inte så värst högt.

Iallafall, sen sist då. Jill har tagit ett till förstapris i lydnadsklass 3, trots att det blev riktigt låga poäng på apporteringsmomenten, 5or på metall och hopp och vittringen minns jag inte. Det var inte högre än 7 iallafall då jag va tvungen att både säga om vid starten, sen tuggade hon, och sen va ja tvungen att hjälpa henne in också.

Hon tycker verkligen att apporteringarna är sååå obehagliga. Och så vill jag inte ha det! Det tar en stund för henne att återhämta sig efter varje sådant moment, och så känner jag att jag inte vill ha.
Så jag har börjat om att valpträna med apporterna. Hon älskar att bära saker annars, så det är apporteringarna i sig som måste avdramatiseras.

Men det är lugnt! Vi har tid! Och det är inte bara apporteringarna som vi kommer att pyssla på. Nejdå! Har tänk att träna massa småpyssel i varje moment under vinter! för att sedan kunna kedja ihop det inför kommande elitstart som jag längtar sååååå att entra med Jill!

20131117-115352.jpg

Fredagens träning med bästa! Pizza+bra hundträning=bästa kvällen på länge 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s